You can´t make everyone happy. You're not pizza.

När Giro Pizzeria först öppnade sina dörrar var restaurangen ett resultat av ett genuint samarbete baserat på likasinnade värderingar mellan Nobis Hospitality Group och en av världens äldsta pizzerior Da Michele.


Michele Condurro öppnade sin första pizzeria 1906. År 1930 flyttades restaurangen till den lokal som fortfarande huserar Da Michele idag. I fem generationer har familjen Condurro skapat pizza på det sätt som Michele förespråkade, endast två typer av pizza: Marinara och Margherita. På Giro Pizzeria tog vi fram ett koncept som bestod av en lika stor bit Da Michele som av Nobis och skapade pizzor som efterföljer traditionen av en speciell jäsningsteknik, konstruktion och hantering av ugnen tillsammans med bagare från Da Michele. Idag har vi våra egna bagare men vi bakar fortfarande pizzor på traditionellt napolitanskt vis som vi lärt oss av Da Michele. De klassiska pizzorna finns kvar tillsammans med våra egna pizzor i en fin balans mellan tradition och nytänk.

Nobis AB
Stockholms första samtida lyxhotell Hotel J Stockholm's Newport Stockholms urban oasis En idyllisk miljö med utsikt över Brunnsviken i Kungliga Hagaparken Hotel Stockholm Miss Clara Restaurang Stockholm Operakällaren Nattklubb Stockholm Café Opera Susanne af Stockholm Nobis Hotel Copenhagen