You can´t make everyone happy. You're not pizza.

Giro är ett resultat av ett genuint samarbete baserat på likasinnade värderingar, här möts Nobis och en av världens äldsta pizzerior Da Michele.

Michele Condurro öppnade sin första pizzeria 1906. År 1930 flyttade man till den lokal som fortfarande huserar Da Michele idag. I fem generationer har familjen Condurro skapat pizza på det sätt som Michele förespråkade, endast två typer av pizza: Marinara och Margherita. Vi har tagit fram ett koncept som består av en lika stor bit Da Michele som av Nobis, vi skapar pizzor tillsammans med bagare från Da Michele som efterföljer traditionen av en speciell jäsningsteknik, konstruktion och hantering av ugnen. Klassikerna kommer att finnas tillsammans med våra egna varianter, en bra balans mellan tradition och nytänkande.

Nobis AB
Stockholms första samtida lyxhotell Hotel J Stockholm's Newport Stockholms urban oasis En idyllisk miljö med utsikt över Brunnsviken i Kungliga Hagaparken Hotel Stockholm Miss Clara Restaurang Stockholm Operakällaren Nattklubb Stockholm Café Opera Susanne af Stockholm Nobis Hotel Copenhagen